سیر سیاه کیلویی چند است 2022-07-03
خواص سیر سیاه چیست؟ میزان کالری سیر سیاه در رژیم غذایی
تحقیقات نشان میدهد که سیر سیاه احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش میدهد. با این حال، بررسی و انتخاب خرید سیر سیاه کیلویی نه تنها باید بر اساس قیمت آن انجام شود، بلکه نیازهای فردی و خانواده نیز باید مدنظر قرار گیرد از این رو، انتخاب بهترین محصول به معنای گزینه ای با کیفیت برتر و قیمت مناسب است. همانطور که گفته شد سیر سیاه طی یک فرایند چند هفته ای که بر روی سیر سفید انجام می شود بدست می آید و این فرایند باعث می شود خواص و فواید سیر چند برابر بشود.در ادامه به برخی از خواص سیر سیاه اشاره ای می کنیم. سیرسیاه به خوبی میتواند اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین ببرد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت و چربی کبد شود. اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند.
سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. همانطور که از سیر سفید در مواد غذایی خود استفاده می کنید، سیر سیاه هم یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی می باشد. سیر سیاه طعم شیرین و قوام ژلاتینی دارد که می تواند با برخی غذاها سازگار باشد.
منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه میشود. در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده میشود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر لهشده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که بهطور سنتی با استفاده از هاون چوبی له میشود.
ابرار ورزشی با استفاده از تیمی از خبرنگاران مجرب و متخصص، به ارائه اخباری شفاف و بدون جانب داری می پردازد. این میوه به علت طعم و مزه خوشایندی که دارد، برای افزودن طعم و ویژگی بهتر به غذاها استفاده می شود. شما میتوانید با مراجعه به فروشگاه یا از طریق سفارش سریع تمام درخواست های خودتان را به صورت آنی ثبت کنید و در سریع ترین زمان ممکن دریافت کنید. در صورتی که این ابزار برای شما کاربردی بوده است برای توسعه آن و سایر ابزارها با حمایت مالی همراه ما باشید.
مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود. به احتمال زیاد با سیر تازه و عطر و طعم قوی آن کاملاً آشنا هستید. اما آیا تابحال درباره سیر سیاه چیزی شنیده اید؟سیر سیاه در واقع سیر خام تازه (Allium sativum) است که با گذشت زمان و با استفاده از گرما و رطوبت بالا حدود 70٪ در فرآیندی به نام واکنش میلارد بوجود می آید. در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.
سیر سیاه غنی از آنتیاکسیدان است و مزایای زیادی برای قلب، مغز، کبد و قند خون دارد. با این حال، از آنجا که مطالعات انسانی کمی در مورد خواص سیر سیاه وجود دارد، توصیه میشود قبل از مصرف آن با دکتر تغذیه مشورت کنید. چون در یک مطالعه حیوانی مشاهده شده است که این ماده غذایی خواص ضد چاقی دارد و میتواند تجمع چربی را در ناحیه شکم کاهش دهد.
معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد. اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید.
برخی از متخصصان از تاثیر این خوراکی در کاهش وزن و لاغری گفتهاند و توصیه میکنند سیر را همراه با آبلیمو و آب ولرم بنوشید تا تاثیر بیشتری ببینید. اگر در مسیر کاهش وزن هستید، سیر سیاه ممکن است تبدیل به بهترین دوست شما شود. در واقع در هر 100 گرم سیر سیاه، فقط 219 کالری و 0.3 گرم چربی وجود دارد. سیر حاوی ترکیبی به نام آلیسین است که معمولاً به محض قرار گرفتن در معرض هوا، شروع به تجزیهشدن میکند. از آنجایی که سیر سیاه تخمیر میشود، این ترکیب بهراحتی در آن بهوجود میآید. این بدان معناست که شما با مصرف سیر سیاه از مزایای آنتی بیوتیکی، ضد قارچی و ضد میکروبی آن که از بدن در برابر عفونتها محافظت میکند، بهرهمند خواهید شد.
این نوع سیر بهخاطر اینکه کمی مزه شیرینتری نسبت به سیر سفید دارد و البته نرمتر هم شده، به عنوان «سیر کاراملی» نیز شناخته و توصیف میشود. محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موشها کردند. اما دادن عصاره سیر سیاه به موشها از استرس اکسیداتیو و مختل شدن حافظه جلوگیری کرد. سیر سیاه چربی خون را کاهش میدهد و از بیماری قلبی پیشگیری میکند. در فرآیند تبدیل سیر خام به سیر سیاه، آلیسین به ترکیبات آنتیاکسیدانی مختلف مثل آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل میشود. بعضی از فرهنگها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده میکنند.
پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد.
سیر سیاه دکتر بیزبنابراین لازم است محققان تحقیقات بیشتری در مورد خواص سیر سیاه برای مبارزه با سرطان انجام دهند. در یک مطالعه متفاوت، به ۶۰ فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت ۱۲ هفته روزانه ۶ گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داده شد. در پایان مطالعه، سیر سیاه کلسترول خوب را افزایش و نشانگرهای بیماری قلبی را کاهش داد.
علاوه بر واحد های وزنی ایران، واحد های وزنی استاندارد که در همه دنیا استفاده می شوند و کاربرد دارند را برای تبدیل آنلاین وزن آماده کرده ایم. این واحد ها مقدار استاندارد جهانی مانند پوند، اونس، قیراط، تن و ... هستند و هر کدام در زمینه و یا منطقه خاصی مورد استفاده قرار می گیرد. بر اساس تحقیقات علمی، خوردن مقدار متعادل سیر سیاه هیچگونه عوارض جانبی خطری ندارد. بر خلاف برخی داروها، هیچ اطلاعاتی در مورد عوارض جانبی در زمینه لاغری نیز وجود ندارد.
فروش وصادرات سیرسیاه در حال افزایش است زیرا رستوران ها، تولید کنندگان مواد غذایی و خرده فروشان بیشتری به دنبال ترکیب این ماده در محصولات خود هستند. سیرسیاه اغلب در غذاهای لذیذ، سس ها، مارینادها و حتی به عنوان یک میان وعده مستقل استفاده می شود. طعم شیرین و خوش طعم آن، آن را به یک ماده همه کاره تبدیل می کند که می تواند طعم غذاهای مختلف را افزایش دهد. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که برای چند هفته در شرایط کنترل شده کهنه شده است. در طی این فرآیند، حبههای سیر، سیاه میشوند و طعمی شیرین و طعمدار با رایحههایی از سرکه بالزامیک و تمر هندی ایجاد میکنند.
به عنوان مثال، مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش فشار خون، کاهش التهابهای بدن، بهبود عملکرد قلب و عروق و کاهش خطر بروز بیماریهای سرطانی کمک کند. همچنین، سیر سیاه معمولاً برای درمان علائم سرماخوردگی، عفونتهای ریه و سینوزیت استفاده میشود. سیر سیاه تا ۴.۵ برابر آنتیاکسیدان و مواد ضد سرطانی بیشتری را نسبت به سیر سفید ارائه میدهد. این افزایش خواص به دلیل تولید ترکیبات گوگردی در فرایند تخمیر است که در از بین بردن رادیکالهای آزاد و جلوگیری از سرطان کمک میکند. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند.
علاوه بر ویتامین و مواد معدنی گفته شده، سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر معمولی است. بعضی منابع میگویند مصرف سیر خام همراه با آب در اولین وعده صبح تاثیر بسزایی در لاغری دارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری آبلیمو و سیر را به آب گرم اضافه کنید و بلافاصله آن را بنوشید. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله میتواند در افرادی که در حال حاضر برای لختهشدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند دردسرساز باشد.. هم سیر سفید و هم سیر سیاه مواد غذایی سالمی در وعدههای غذاییتان میتوانند باشند.
در ادامه برخی خواص سیر سیاه و مضرات آن را به نقل از بهداشت نیوز بخوانید. سیر سیاه دارای ترکیبات فوق العاده ای است که 2 ترکیب مهم آن SAC و SAMC است و بر اساس مطالعات علمی نشان داده شده است که تاثیرات بسیار قوی دارند و به عنوان یک عامل مهم در کاهش دهنده کلسترول خون می باشد. این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود.
از جمله خصوصیات بارز سیر سیاه درجه یک می توان به مقاومت بالا در برابر بیماری ها و افزایش سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. سیر سیاه خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد التهابی قوی دارد و عسل هم از خاصیت آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی برخوردار است. بنابراین با ترکیب کردن این ۲ ماده با هم میتوانید سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید و احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن از جمله مشکلات قلبی را کاهش دهید.
همچنین، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه میتوانند آسیبهای کبدی ناشی از الکل را درمان کنند. سیر سیاه بهدلیل داشتن ویتامینهای B6 و C، فیبر، کلسیم و منگنز منجر به افزایش متابولیسم بدن میشود. درنتیجه با افزایش سوختوساز چربیها در کاهش وزن اثر زیادی میگذارد. مصرف سیر سیاه بهطور مداوم در رژیمهای لاغری میتواند تاثیر آن را چندین برابر کند. سیر سیاه بهخاطر ترکیبات بسیار مغذی که دارد، از بروز بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند و با خاصیت ضد التهابی به بدن کمک میکند بهتر با بیماریهای عفونی و التهابی مبارزه کند. محققان در یک مطالعه حیوانی تاثیر سیر خام و سیر سیاه را در موشهایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (کاهش خونرسانی به قلب) رنج میبردند، مقایسه کردند.
با این حال اگر مشکل و یا بیماری جسمی دارید، برای اجرای آن فقط با پزشک متخصص مشورت کنید. سایت ابرار ورزشی، با تعهد به اطلاع رسانی دقیق و به موقع، به عنوان منبعی معتبر برای دریافت اخبار و تحلیل های حرفه ای شناخته می شود. ما در تلاشیم تا با ارائه گزارش هایی جامع و تحلیل های عمیق، پوششی گسترده از موضوعات متنوع شامل سیاست، اقتصاد، فرهنگ، ورزش و تکنولوژی را فراهم آوریم.
سیر سیاه به محافظت از کبد در برابر اسیب های ناشی از قرار گرفتن مداوم در معرض مواد شیمیایی داروها، الکل و میکروب ها کمک زیادی می کند.سیر سیاه ممکن است در شرایط مزمن کبدی مانند کبد چرب و آسیب های کبدی نیز مفید باشد. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود.
همچنین، تحقیقی دیگر تأثیر مثبت سیر سیاه بر چاقی و مشکلات کبدی و کلیوی را تأیید کرده است. بنابراین، اگر به دنبال روشی برای جلوگیری از افزایش وزن ناشی از رژیمهای پُرچرب هستید، سیر سیاه گزینه خوبی است. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است.
توجه کنید مصرف این محصول باید به مدت یک ماه مستمر و پیوسته صورت گیرد و حتماً هر روز یک عدد از آن را مصرف کنید تا تأثیرات فوقالعاده آن را روی بدن خود ببینید. اگر دوست ندارید که آن را خالی بخورید بهتر است که همراه با غذاهای و یا با آن سسهای خوش طعم درست کنید. در خود ایران در مناطق مختلف واحد های مختلف برای اندازه گیری مواد مختلف وجود دارد که آن ها معرفی می کنیم.
معمولا برای هر شی در هر جایی از دنیا روش خاصی برای اندازه گیری وجود دارد. گاهی ممکن است شما این واحد را بشنوید یا نیاز داشته باشید که آن را به واحد هایی که برای شما آشنا تر و کاربردی تر هستند تبدیل کنید. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، میتواند باعث مسمومیت شود. برای بهرهمندی از خواص سیر سیاه بدون داشتن هیچ عارضهای، پیشنهاد میشود که روزانه تنها یک تا دو حبه سیر سیاه مصرف کنید. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد.
نتایج نشان میدهد که مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش وزن، مدیریت چربیهای خون و بهبود عملکرد کبد کمک کند. بدن در برابر میکروبها و ویروسها واکنش نشان میدهد، که ممکن است منجر به التهاب و درد شود. در برخی موارد، سیستم ایمنی به اشتباه مواد غیرضروری را تهدید میپندارد. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، خواص ضد آلرژیک و ضد التهابی دارد و میتواند به کنترل این واکنشهای نامناسب کمک کند. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
این ماده خوراکی میتواند بهخوبی چربیهای ناحیه شکم را آب کند و نقش فوقالعادهای در سمزدایی بدن داشته باشد. سیر سیاه یکی از اصلیترین غذاهای آسیایی است و طی یک فرآیند تخمیر یک ماهه درست میشود. برای همین اگر کمی درباره غذاهای کره جنوبی یا ژاپن مطالعه کنید، متوجه خواهید شد که تقریباً در تمام دستورغذاهایشان از این ماده استفاده میکنند. سیر سیاه نوعی سیر است که از طریق فرآیند تخمیر طبیعی و با قرار دادن سیر تازه در شرایط رطوبت و حرارت متناوب برای مدت زمان طولانی، به دست میآید. این فرآیند باعث تغییر رنگ سفید سیر به رنگ سیاه و تغییر در طعم و عطر آن میشود.